Generelt

Spor Kunsten!

Spor Kunsten – åbne Værksteder er de professionelle kunstneres forening. Den har det formål at formidle kunst til kunstinteresserede og kunstelskere i kunstnernes eget miljø – i vores atelier – der hvor kunsten bliver skabt.

Spor Kunsten – åbne Værksteder er derfor en vejviser til hvor du finder de mange deltagende kunstnere – og der hvor du kan få oplyst hvilken kunstart de arbejder med etc. Vi har gjort det muligt, at du kan besøge disse værksteder over to dage i den første weekend i oktober – hvert år. I 2016 lagde 64 kunstnere værksted til. I 2017 65 kunstnere ! -Tilmelding til Spor Kunsten 2018 er nu startet. Weekenden bliver d. 6. og 7. oktober hos kunstnere i Aarhus, Odder, Silkeborg og Djursland.

Spor Kunsten – åbne Værksteder viderefører det projekt, der tidligere hed åbne Værksteder med støtte fra Aarhus Amt; og senere blev til Midt i Kunsten støttet af Region Midt. Vi er en 100% brugerbetalt forening, som udfører dette store arbejde ved hjælp af medlemmers og venners frivillige arbejde.