Generelt

Spor Kunsten!

Spor Kunsten – åbne Værksteder er de professionelle kunstneres forening. Den har det formål at formidle kunst til kunstinteresserede og kunstelskere i kunstnernes eget miljø – i vores atelier – der hvor kunsten bliver skabt.

Spor Kunsten – åbne Værksteder er tænkt som en vejviser. Her kan du få et overblik over områdets professionelle kunstnere, hvor deres værksteder ligger, hvilke kunstarter de arbejder med etc. De deltagende værksteder vil være åbne for besøg den første weekend i oktober – hvert år. I 2018 deltog 68 af områdets kunstnere. I 2019 bød 80 kunstnere indenfor!

Tilmelding til Spor Kunsten 2020 er nu startet. I år bliver det i weekenden d. 3. og 4. oktober hos kunstnere i Aarhus, Odder, Silkeborg, Horsens, Herning, Djursland og Viborg.

Spor Kunsten – åbne Værksteder viderefører det projekt, der tidligere hed åbne Værksteder med støtte fra Aarhus Amt; og senere blev til Midt i Kunsten støttet af Region Midt. Vi er en 100% brugerbetalt forening, som udfører dette store arbejde ved hjælp af medlemmers og venners frivillige arbejde.